Inici     Manifest     Signar Manifest     Primers Signants     Reglament     FAQS

52è COMUNICAT   ADAPTEM EL CALENDARI AL PROCÉS                                                                                     ELECTORAL
EL 18 DE MAIG APROVAREM EL FULL DE RUTA EN UN ACTE QUE REUNIRÀ LES PERSONES INSCRITES

 

 Tornem a obrir la presentació d'esmenes des d'ara fins al 16 de maig

 

 

 

 

 

També queda obert el període de propostes per formar part  del Secretariat Provisional de MxI

 

 

 

 

 

A final de setembre celebrarem un acte públic per presentar la 2a Conferència

Amb la convocatòria d'eleccions anticipades al Parlament de Catalunya, hem hagut de modificar el calendari i, sobretot, el procediment previst per aprovar el Full de ruta i escollir el Secretariat Provisional que tirarà endavant la part final de la 2a Conferència Nacional per l'Estat propi.

Es manté el dia 18 de maig com a data per fer el que ja estava previst, però la jornada es limita a un acte intern, només per a les persones inscrites, i es proposa celebrar un acte de presentació pública de la 2a Conferència cap a finals del proper mes de setembre.

S'ha tornat a obrir la fase de presentació d'esmenes al Full de ruta , per incorporar tot allò que pugui tenir relació amb els escenaris derivats de l'avançament electoral i del resultat de les eleccions. Aquesta fase d'esmenes es tancarà el 16 de maig i, per tant, la votació sobre la seva admissió, o no, es farà en la jornada del dia 18 de maig.

Aquest dilluns, dia 15, s'obra el termini per presentar candidatures a formar part del Secretariat Provisional encarregat de posar en marxa els diferents projectes previstos en el Full de ruta. En el web www.mxi.cat trobareu el formulari per presentar la vostra candidatura. El termini per a rebre les propostes de candidatures és fins el dia 1 de maig.

Així mateix, des del mateix formulari, podeu presentar la vostra candidatura a formar part de la Comissió electoral. Aquesta comissió, integrada per cinc persones, ha d'estar formada abans de tancar la recepció de propostes de candidatures.

Recordeu que cal fer la inscripció per assistir i participar en la Jornada de cloenda. El termini d'inscripció finalitza el proper 28 d'abril. Ho podeu fer omplint el formulari que trobareu al web (www.mxi.cat)

Com veieu, hem entrat en la recta final de la 2a Conferència i, ara més que mai, la vostra participació és fonamental.

 

15 d'abril de 2024 

  

© 2022 MXI - ES RESERVEN TOTS ELS DRETS

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.