Inici     Manifest     Signar Manifest     Primers Signants     Reglament     FAQS

46è COMUNICAT   CRIDA A LA PARTICIPACIÓ
 
ENTREM EN EL DEBAT DEL NOU FULL DE RUTA I DEL REGLAMENT

 

Ja es poden presentar les esmenes a la web

 

 

 

 

 

També es poden enviar per correu electrònic (esmenes@mxi.cat)

 

 

 

Fixarem la nova data de l'Assemblea després de les negociacions

 

 


El desenllaç dels actuals contactes polítics serà important per a l'enfocament d'alguns projectes
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després de l’acceptació de l’esmena a la totalitat presentada a finals d’agost passat, s’ha hagut d’actualitzar el web, especialment pel que fa a la part participativa, centrada en el Full de ruta i també en el Reglament de Funcionament, que ha hagut d’introduir el nou calendari per permetre que hi hagi un període de debat i presentació d’esmenes, tant al mateix Reglament com al projecte de Full de ruta.

 

Des de fa uns dies, el web ja torna a ser una eina útil per participar en el debat, ja que s’hi pot trobar el projecte d’ambdós documents. S’ha aprofitat el canvi per millorar el sistema de presentació d’esmenes al Full de ruta. Els participants podran presentar esmenes telemàticament només clicant el botó vermell que trobaran en cadascun dels punts en que s’ha estructurat el document. En fer-ho, es desplegarà un full on ja hi trobaran el text del punt a esmenar i, a sota, hi trobaran l’espai pel text alternatiu i, més a sota, el text per justificar l’esmena.

 

A part d’aquest sistema, seguirà sent vàlid el sistema de presentació d’esmenes anterior, enviant un correu a la comissió d’esmenes (esmenes@mxi.cat), amb el text del punt a esmenar, el text proposat i la justificació. Aquest mateix sistema serà vàlid per presentar les esmenes al Reglament de Funcionament.

 

Atesa la situació política del país, s’ha deixat oberta la data de celebració de l’assemblea de cloenda d’aquesta 2a Conferència, tant per poder tenir un debat serè com per veure més clar quin camí pot semblar el més adequat quan es resolgui el procés de negociació entre les forces independentistes i el PSOE. Quasi tot apunta que s’anirà cap a la repetició electoral i, per tant, cap a prorrogar el procés de negociació o tallar-lo en sec si canvia la correlació de forces al Congrés espanyol. És evident que els partits polítics catalans no tindran el mateix paper en un escenari que en l’altre i això condicionarà força l’enfocament d’alguns dels projectes del Full de ruta, encara que la majoria dels projectes previstos no es veuran afectats. 

 

9 d’octubre de 2023  

© 2022 MXI - ES RESERVEN TOTS ELS DRETS

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor, revise los detalles y acepte el servicio para ver las traducciones.