Inici     Manifest     Signar Manifest     Primers Signants     Reglament     FAQS

41è COMUNICAT   EL NOU WEB DE LA 2A CONFERÈNCIA
 
ÉS EL MOMENT D'APORTAR IDEES I PROPOSTES

 

Instruccions per presentar esmenes al Full de Ruta

 

 

 

 

 

La fase d'acceptació d'esmenes acaba el 30 d'agost

 

 

 

 

 

 

A l'Assemblea final de la 2a Conferència es votaran les esmenes vives no acceptades

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a posar en marxa la fase final de la 2a Conferència, en l’acte de presentació (Ateneu Barcelonès. 20 de juny) es va prendre el compromís de renovar el web (www.mxi.cat) per facilitar la participació de tots els inscrits, els que ja ho havien fet fins llavors i els que ho fessin fins al proper 11 de setembre, data en la que es tancarà la fase de presentació d’esmenes al projecte de Full de ruta resultant del debat de la primera fase de participació (1-O-2022 a 28-02-2023).

 

S’han introduït vuit seccions d’informació que permeten seguir l’actualitat del moviment independentista i, especialment, de les activitats, articles i opinions relacionades directament amb els objectius de la 2a Conferència. La part més complexa ha estat simplificar el sistema d’inscripció i facilitar la participació en el debat del projecte de Full de ruta, que és l’eix vertebrador de la 2a Conferència. En la pàgina d’inici s’han introduït dos botons, un porta directament a la fitxa d’inscripció i l’altre permet entrar en el projecte de Full de ruta i presentar-hi esmenes en línia.

 

A hores d’ara, el web ja està plenament operatiu i, per tant, facilita la inscripció omplint un breu formulari i permet, als inscrits, entrar a l’intranet per veure el projecte de full de ruta i presentar-hi esmenes. La persona inscrita ha d’introduir el seu número de document d’identificació i rep un codi al mòbil. Després d’introduir-lo al web, accedeix al full de ruta i pot presentar esmenes, clicant al botó corresponent. Se li desplega el Full de ruta, que està numerat per paràgrafs, i clicant sobre el botó vermell del paràgraf que vol esmenar, se li obra una fitxa on ja trobarà el text complert del paràgraf que vol esmenar i només haurà d’introduir la seva proposta de nou text i la justificació. El sistema li proposarà inicialment com esmena el text de la ponència per facilitar els canvis que vol introduir a l’entorn del text original. Si el que vol es substituir el text de la ponència, només cal esborrar el text proposat i posar-hi el nou. En el cas de voler eliminar el paràgraf, ha de deixar buit el requadre.  Per introduir un nou punt, cal escriure el nou text a continuació del punt on es vol introduir, deixant un “punt i apart”.

 

El dia 31 d’agost es reunirà la comissió d’esmenes, que tractarà les esmenes rebudes fins aquell mateix dia i decidirà les que accepta i, per tant, s’incorporaran al text provisional del Full de ruta, les que rebutgi (que passaran a ser esmenes vives que es debatran en l’assemblea de cloenda si la persona que les ha presentat les manté) i les que la mateixa comissió d’esmenes transaccionarà amb la persona, o persones, que hagin presentat esmenes sobre el mateix punt. En tot cas, l’11 de setembre es tancarà definitivament la fase d’esmenes i la comissió d’esmenes procedirà de la mateixa manera, per acabar tenint un projecte de Full de ruta que, amb les esmenes vives, es presenti a l’Assemblea final, o acte de cloenda de la 2a Conferència, previst inicialment pel proper 30 de setembre.

 

31 de juliol de 2023 

© 2022 MXI - ES RESERVEN TOTS ELS DRETS

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.