Inici     Manifest     Signar Manifest     Primers Signants     Reglament     FAQS

36è COMUNICAT   FASE DEFINITIVA DE LA 2a. CONFERÈNCIA
 
COMENÇA EL DEBAT DEL FULL DE RUTA

 

A final de juliol es presentarà el recull d'esmenes

 

 

 

 

 

Les no acceptadas seran votades el 30 de septembre en la sessió de cloenda

 

 

 

 

 

Comencen els actes de presentació de la Conferència arreu del país


 

 

 

 

L'objetiu és sortir del acte de cloenda amb una estructura permanent per continuar treballant


 

 

 

 

 

 

 

En l’acte de presentació de la 2a Conferència, celebrat el passat dia 20 a l’Ateneu Barcelonès, es va anunciar que aquest primer de juliol comença el debat del Full de ruta que hi ha penjat a www.mxi.cat.

 

En el mateix web trobareu el formulari per inscriure’s i participar en aquesta 2a Conferència. També hi trobareu el formulari per presentar esmenes, que s’han d’enviar al correu esmenes@mxi.cat

 

A finals de juliol, la comissió d’esmenes nomenada a l’inici de la primera fase del debat, publicarà el recull d’esmenes presentades i el tractament donat (acceptació, transacció o rebuig) i a primers d’agost penjarà el Full de ruta amb les esmenes acceptades o transaccionades. La mateixa operació es farà el dia 12 de setembre, després de tancar aquesta fase d’esmenes. Les esmenes rebutjades tindran la consideració d’esmenes vives i passaran a ser votades en la sessió de cloenda de la 2a Conferència, prevista el dia 30 de setembre.

 

Després de la presentació de la 2a Conferència, iniciem una sèrie de presentacions arreu del país. Ja s’han celebrat actes a Vic i Cambrils i, de moment, tenim programats actes a Avinyonet del Penedès (dins la jornada “Terra estelada”, que celebra la seva novena edició), Lleida i Santa Oliva i s’està tancant actes semblants en altres llocs.

Entrem, doncs, en la fase decisiva de la 2a Conferència nacional per l’Estat propi. L’objectiu és que sortim de l’acte de cloenda amb un Full de ruta treballat i assumit per la base del moviment independentista i amb una estructura “líquida”, flexible i preparada per seguir treballant en un ambient de màxima repressió com la que ens podem trobar si reprenem la marxa en la bona direcció i amb la força necessària.

 

Pas a pas, ens anem acostant a un escenari polític que cada cop s’assembla més al que hi havia fa 12 anys, quan es va celebrar la 1a Conferència Nacional per l’Estar propi. Ara, com llavors, hem de saber trobar el camí i les fórmules organitzatives més adequades per reprendre la marxa fins a crear les condicions adequades per a la instauració definitiva de la República Catalana en la part del territori de la nostra nació que ha estat més a prop que mai d’aconseguir-ho.

 

30 de juny de 2023 

 

© 2022 MXI - ES RESERVEN TOTS ELS DRETS

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.