Inici     Manifest     Signar Manifest     Primers Signants     Reglament     FAQS

30è COMUNICAT     ENTEM EN LA FASE DEFINITIVA


L'ACTE DE CLOENDA DE LA 2a. CONFERÈNCIA TINDRÀ LLOC EL PROPER MES DE SEPTEMBRE
 

 

D'aquesta trobada en sortiran els equips que impulsaran el Full de Ruta 

 

 

 

El contingut d'aquest document es debatrà els mesos d'estiu

A partir de l’1 de juliol proper, la 2a Conferència entra en la fase definitiva que acabarà l’11 de setembre amb la convocatòria de l’assemblea general de tots els participants en les fases anteriors, en les que haurem debatut telemàticament el projecte de Full de ruta de país que vol ser la base de partida per elaborar el pla estratègic que ens porti fins la instauració definitiva de la República catalana en territori propi.

Aquesta assemblea general representarà l’acte de cloenda de la 2a Conferència i l’inici del procés de configuració dels equips que hauran d’impulsar els diferents projectes previstos en el Full de ruta i que, un cop redactats tots i implementats progressivament, aniran marcant el canvi de fase de les també previstes en el mateix Full de ruta.

L’acte de cloenda de la 2a Conferència per l’Estat propi hauria de marcar el final de la fase d’acumulació de forces i l’inici de la fase de creació de les condicions adequades, que desemboca en la fase de desenllaç i aquesta ens ha de portar a la fase constituent de la República catalana.

A diferència del Full de ruta sorgit de la 1a Conferència nacional per l’estat propi, aprovat el 30 d’abril de 2011 i que va ser adoptat per l’ANC en la seva assemblea fundacional (10 de març de 2012), en aquest Full de ruta no es fixa un calendari concret, sinó que es defineixen les condicions que s’han de complir per canviar de fase. La majoria dels projectes previstos s’han de realitzar durant la fase en la que entrem, però la resta de projectes s’han de treballar ja des d’ara per poder assegurar que la fase de desenllaç sigui un èxit. En qualsevol dels escenaris possibles,  no podem improvisar res del que puguem preveure des d’ara. Per tant, ens hem de preparar per respondre adequadament a accions o actuacions de l’Estat espanyol i dels seus aparells repressors, les més que previsibles i les que ens puguin sorprendre. 

Des d’ara fins l’1 de juliol, hem de saber preparar la crida a la participació de la fase definitiva d’aquesta 2a Conferència. En aquests moments posem en marxa la recollida de signatures de les persones que han estat actors de la primera etapa del procés d’independència i que, cadascuna en el seu àmbit, són prou influents com per assegurar una alta participació en aquesta fase i, sobretot, en l’acte de cloenda, previst inicialment pel 30 de setembre d’enguany, la vigília de la commemoració de l’1-O, la data que ha marcat la fita més important -fins ara- del nostre procés d’independència nacional.

La crida a la participació començarà en un acte que celebrarem la darrera setmana del proper mes de juny, amb la participació del màxim nombre possible de les persones que signaran el document que es farà públic en aquell moment. 

 

 

 

 

 

 

 

A diferència de la primera Conferència l'actual Full de Ruta senyala un calendari flexible 

 

 

 

 

Convocar a la participació de tothom, objectiu central  de l'acte del proper juny

 

 

 

 

 

 

15 de maig de 2023

© 2022 MXI - ES RESERVEN TOTS ELS DRETS

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.